Danes izkoristi dodatni 15% popust s kodo LIFE15
Pravi korak do optimalnega počutja in zdravja.    Naroči Infinivit
Mnenja zdravnikov in stroke o Resveratrol+ • Professional
  dr. Matej Ipavec
  dipl. fiziot., mag. kin., Fizioterapija Ipavec
  www.ipavec.si
  Strokovna literatura dokazuje, da resveratrol značilno vpliva na zmanjšano utrujenost in na bolečine v mišicah in sklepih. Nekaj, na kar sem postal pozoren tudi pri svojih pacientih, ki so dosegli brezbolečinsko (ali izboljšano) stanje bistveno hitreje, kot osebe, ki resveratrola niso jemale. Infinivit je učinkovit in zato ga tudi sam priporočam svojim pacientom.
 • Professional
  Tatjana Jeglič, dipl. fiziot.
  Bobath terapevtka in Bobath inštruktorica
  www.fizioterapijaljubljana.si
  Možganska kap, pridobljena možganska poškodba in poškodba hrbtenjače so stanja, ki v omenjenih sistemih povzročijo mnogo patofizioloških mehanizmov. Tako resveratrol kot omega 3 dokazano učinkovito zmanjšujejo razvoj in negativne posledice patofizioloških mehanizmov in tako preprečujejo sekundarno smrt nevronov. Poleg tega pozitivno vplivata na kognitivne funkcije, ki igrajo izjemno vlogo v rehabilitaciji po možganski kapi. Svojim klientom toplo priporočam uživanje resveratrola in omega 3 saj pozitivno vplivata na izid nevrorehabilitacije. 
 • Professional
  Nace Gartner, dipl. fiziot.
  vodja fizioterapije, Althea medicinski center
  www.althea.si
  Ustrezen vnos prehranskih dopolnil v redno prehrano pozitivno vpliva na celostni pristop k zdravljenju mišično-skeletnih poškodb, kar ima za posledico hitrejše okrevanje, večjo športno zmogljivost ter preprečevanje nadaljnjih poškodb. Infinivit vsebuje svojevrstno sestavo kvalitetnih mineralov, vitaminov, nenasičenih maščob ter nenazadnje resveratrola, ki ima s kliničnimi študijami podprto pozitivno delovanje na številne procese v telesu, med drugim pomembne tudi pri fizioterapevtski obravnavi.
 • Professional
  doc. dr. Matej Plevnik
  dr. kinezioloških znanosti
  Pri svojem strokovnem in raziskovalnem delu se vsakodnevno ukvarjam z izboljšanjem kvalitete gibalne in srčno-žilne funkcije. Poleg redne gibalne aktivnosti je zelo pomemben dejavnik tudi ustrezna prehrambena podpora. Prehranska dopolnila Infinivit uporabljam tako sam kot tudi pri svojem delu, predvsem zaradi preverjene kvalitete in dokazanih učinkov na mišično-skeletno, srčno-žilno in tudi kognitivno funkcijo. Z uporabo opažam predvsem vidne izboljšave svojega dnevnega počutja.Preberi več1

Potrebujete več informacij?

Tukaj smo za vas.
Pišite nam


Pošlji
Izdelava: MMstudio

Payments
Infinivit Femisol Fertilup Hemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh Infinivit.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.