Danes izkoristi dodatni 15% popust s kodo LIFE15
Pravi korak do optimalnega počutja in zdravja.    Naroči Infinivit
Pogosta vprašanja
Kaj vsebuje Infinivit Resveratrol+?
Infinivit Resveratrol+ vsebuje poleg resveratrola še vitamine (vitamin C ter B kompleks), ki imajo vpliv na boljše počutje, imunski sistem,  delovanje srca, možganov ter ohranjajo zdravje kosti, oči in kože. Resveratrol+ vsebuje tudi 300 mg magnezija, ki prispeva k zmanj­ševanju utrujenosti in izčrpa­nosti. 

Resveratrol+ vsebuje tudi kar 2 vrsti magnezija, magnezijev oksid in citrat: magnezijev citrat ima hitro absorbcijo in je primeren kot hitra preskrba pri športu ali mišičnih krčih. Magnezijev oksid ima počasnejše sproščanje in je namenjen dolgoročni preskrbi telesa z magnezijem ter preprečuje utrujenost skozi cel dan.

Pomembno je, da se že zdaj zavedamo pomena zdravega telesa za lažje premagovanje dnevih nalog ter kvaliteto življenja v zrelih letih.  Z dobrim počutjem, bistrim umom in dobrim srčno-žilnim sistemom vplivamo na boljšo kakovost življenja v vseh življenjskih obdobjih.
Komu so namenjeni Infinivit izdelki?
Infinivit izdelki so namenjeni vsem, ki se zavedajo dolgoročnega pomena zdravja in in kvalitetnega življenja. Hiter življenski ritem, stres, nespečnost in zunanji dejavniki vplivajo na naše zdravje in kakovost življenja. 

Infinvit izdelki dokazano skrbijo za zdravje celic, boljše počutje in boljše delovanje ključnih organov ter procesov v telesu, ki so pomembni ob večjih mentalnih ali fizičnih obremenitvah, ob šibkem imunskem sistemu ter ob staranju telesa. So torej dobra podpora telesu za optimalno delovanje v vseh življenjskih obdobjih.
Kaj je resveratrol?
Resveratrol je sestavina, ki ima kar 20x krat močnejšo antioksidativno moč kot vitamin C in je zelo učinkovit pri zaviranju posledic delovanja prostih radikalov. Na naše celice deluje neposredno, s tem pa močno prispeva k boljši regeneraciji celic, zmanjša njihovo odmiranje ter izboljšuje njihovo presnovo. 

Infinivit Resveratrol+ vsebuje 300 mg najčistejšega 98% trans-resveratrola.Kaj vsebuje Infinivit Omega-3? V čem je razlika?
Prehranska dopolnila Omega-3 se razlikujejo v čistosti, koncentraciji ter posledično tudi v ceni. 

Posebnost Infinivit Omega-3 je visoka koncentracija ribjega olja, saj je v 2000 mg kar 800 mg EPA in 400 mg DHK, kar kaže na močno koncentracijo in čistost sestavin. 

Že z 2 kapsulama na dan dosežete torej priporočen odmerek omega-3 maščob (vsaj 250 mg EPA in DHK) kot ga priporoča evropska agencija za varnost hrane. Visoka koncentracija, čistost olja ter visoka kvaliteta. 

Mehke kapsule omogočajo lažje požiranje in ne puščajo neprijetnega okusa v ustih. INFINIVIT Omega-3 ima certifikat IFOS 5* kar je najvišje priznanje v svetu omega-3 maščob.
V čem je razlika med Veri-Te resveratrolom in ostalimi resveratroli?
Niso vsi resveratroli enaki. Moč je odvisna od načina pridobivanja, čistosti ter koncentracije.

Infinit Resveratrol+ vsebuje Veri-te™️ resveratrol, patentiran izdelek švicarskega podjetje Evolva, ki je pridobljen na unikaten način  s fermentacijo kvasovk. Na ta način se doseže kontroliran način pridelave in konstantna kakovost ter visoko koncentracijo (vsaj 98% vsebnost) brez negativnih dejavnikov okolja. 

Največkrat je resveratrol pridobljen iz korenine japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum radix), so lahko prisotni ostanki pesticidov in težkih kovin, ki se nahajajo v zemlji in to lahko negativno vpliva na naše zdravje. 

Za več informacij o Veri-te™️ resveratrolu lahko obiščete spletno stran Evolva.  


Se bom po Infinivit Resveratrol+ počutil boljše?
Pri razvoju prehranskega dopolnila Infinivit Resveratrol+ smo imeli v mislih vsakdanjega človeka, ki se sooča s stresom in obremenitvami doma in v službi. Prav tako je namen ohraniti telo ter delovanje celic na visoki ravni tudi v zrelejših letih. Dobro počutje in dobro delovanja srca ter kognitvnih funkcij so ključni v vsakem življenjskem obdobju.

Resveratrol+ vsebuje sestavine, ki imajo s strani Evropske agencije za varno hrano dokazano delovanje: 

1) Kognitivna funkcija
- Pantotenska kislina (B5) prispeva k normalni mentalni zmogljivosti
- Vitamini B2, B6, B1in C prispevajo k normalnemu delovanju živčnega sistema
- Vitamina B6, B12 in magnezij prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju

2) Srčno-žilni sistem
- Tiamin (B1) prispeva k normalnemu delovanju srca
- Vitamin B12 prispeva k normalnemu nastajanju rdečih krvničk

3) Imunski sistem
- Riboflavin (B2) in vitamin C prispevata k zaščiti celic pred oksidativnim stresom
- Vitamini B6, D, B12 in C prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema

4) Manjša utrujenost, boljše počutje
- Vitamini B5, B2, B6, B12 in C prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
- Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in k vzdrževanju normalnega delovanja mišic

5) Zdravje kože (lepota) in vida
- Riboflavin (B2) prispeva k ohranjanju normalne kože

6) Zdravje kosti
- Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno delovanje kosti
- Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zobAli lahko jemljem Infinivit Resveratrol+ z drugimi prehranskimi dopolnili?
Infinivit Resveratrol+ združuje kombinacijo 10 vitaminov, magnezija ter resveratrola. 

Gre za optimalno kombinacijo odmerkov ter sestavin z namenom skrbeti za svoje zdravje, hkrati pa želimo zagotoviti enostavno uživanje - vse, kar telo potrebuje za optimalno delovanje 2 kapsulah dnevno. V primeru, da želite poleg prehranskega dopolnila Resveratrol+ uživati še druga prehranska dopolnila, bodite pozorni na odmerke vitaminov in mineralov (magnezij, vitamin B, C ali D3) v izogib prekoračitvi največjih dnevnih odmerkov. 


Zakaj vsebuje Resveratrol+ dve različni vrsti magnezija?
Resveratrol+ vsebuje dva vira magnezija: magnezijev oksid in magnezijev citrat. 

Magnezijev citrat ima hitro absorbcijo in je primeren kot hitra preskrba pri športu ali mišičnih krčih. Magnezijev oksid ima počasnejše sproščanje in je namenjen dolgoročni preskrbi telesa z magnezijem.

Skupaj zagotavljata dobro počutje in lažje soočanje z psihičnimi (stres, utrujenost) ali fizičnimi obremenitvami (manj krčov pri športu).
Zakaj se priporoča, da jemljem Omego-3?
Omega-3 maščobe prištevamo med večkrat nenasičene maščobne kisline, ki jih naše telo ne more samo proizvajati, so pa gradnik vsake celice v telesu in zato se tudi svetuje njihovo dodajanje v prehrano. Še posebej, če ne jeste rib vsaj 2x na teden. 

Omega-3 maščobe vsebujejo eikozapentaenojsko kislino (EPK) in dokozaheksaenojsko kislino (DHK). Dnevni odmerek Infinivit Omega-3 kapsula vsebuje izredno visoko koncentracijo 800 mg EPK in 400 mg DHK. Na ta način lahko že z 2 kapsulama na dan zadovoljite potrebo telesa po omegi-3 in dokazano poskrbite za zdravje srca, možganov in vida. 
Enostavno in brez slabega okusa.

Kaj je Epax Omega-3?
Epax je vodilni svetovni proizvajalec ribjega olja, ki se ponaša z najvišjo kvaliteto. Zavezani so čistosti olja, visoki koncentraciji  ter najnižji stopnji oksidacije olja, ki vpliva na kakovost. Z inovativnim dostopom dosegajo številne certifikate za kakovost (IFOS, GMP) in ribje olje pridobivajo na skrben in trajnostno naravnan način.

Več o Epax ribjem olju si lahko preberete na njihovi spletni strani.  


Kje so proizvedeni Infinivit izdelki?
Prisegamo na najvišjo kakovost, zato so vsi naši izdelki proizvedeni v Nemčiji v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Ker si zaslužite najboljše.

 

Na kaj moram biti najbolj pozoren pri nakupu omege-3 maščob?
Ključna stvar pri nakupu omega-3 prehranskega dopolnila je koncentracija in kakovost ribjega olja v njem.

Koncentracija pomeni koliko je omega-3 olja v kapsuli oziroma koliko mg je v dnevnem odmerku EPK in DHK. Evropska agencija za varnost hrane svetuje vsaj 250 mg EPK in DHK, da ima pozitiven vpliv na zdravje srca, možganov ter vida. To ob različni koncentraciji ribjega olja lahko pomeni od 2 do 6 kapsul na dan, odvisno od izdelka. Izberi pametno, torej dovolj velik odmerek in to doseži s čim manj kapsul.

INFINIVIT Omega vsebuje 1000 mg mehke kapsule omega-3 maščob. Pri tem z 2 kapsulama zaužiješ kar 800 mg EPK in 400 mg DHK. To je znak visoke koncentarcije in nenazadje tudi kvalitete olja in prehranskega dopolnila.

Kako dolgo lahko/naj jemljem Infinivit?
Infinivit izdelki so naravna prehranska dopolnila in kot takšna ob upoštevanju opozoril in priporočenega dnevnega odmerka nimajo stranskih učinkov. Narejena so z namenom, da se jih uživa na dolgi rok vsakodnevno, s čimer poskrbiš za svoje telo, zdravje ter višjo kvaliteto življenja. Ustavi znake staranja in ostani vitalen.
Koliko časa traja, da prejmem naročilo?
Vsa naročila oddana do 12. ure bodo večinoma poslana še isti dan preko GLS Slovenija. Čas dostave je 1-2 delovna dneva.
Kakšna je razlika med trans-resveratrolom in resveratrolom?
Resveratrol je poenostavljeno ime izdelka, ki se uporablja v prehranskih dopolnilih. Aktivna sestavina, ki jo vsebuje, se imenuje pogosto trans-resveratrol. Gre za dve različni obliki spojine. Razlika med obema vrstama je odvisna od tega, kako enostavno ga vaše telo absorbira in uporablja.

Lupine rdečega grozdja so bogat vir resveratrola. Vendar pa se zdravstvene koristi pojavijo šele, ko se v telesu pretvori v trans resveratrol. Trans-resveratrol je kemična oblika resveratrola, ki je pripravljena za absorpcijo in uporabo v telesu. 
Katere certifikate ima dobro omega-3 dopolnilo?
Kvaliteten izdelek bo vedno imel omenjene v opisu tudi certifikate, ki jih ima izdelek ter proizvajalec. Na svetovnem trgu ribjega olja ter omega-3 prehransikh dopolnil so pomembni certifikati:

GMP – Dobra proizvodna praksa (GMP, imenovana tudi "cGMP" ali "trenutna dobra proizvodna praksa") je vidik zagotavljanja kakovosti, ki zagotavlja, da se zdravila dosledno proizvajajo in nadzorujejo v skladu s standardi kakovosti, ki ustrezajo njihovi predvideni uporabi in zahtevam specifikacija izdelka

IFOS – Mednarodni program standardov za ribje olje (The International Fish Oil Standards Program) je neodvisen program testiranja in certificiranja ribjega olja. IFOS postavlja najvišje standarde za čistost, učinkovitost in svežino po vsem svetu.

Friends of the Sea – Certifikat "Prijatelj morja" daje javnosti zagotovilo, da se z ribjimi proizvodi, ki izvirajo iz ribištva, upravlja na odgovoren in trajnosten način.

INFINIVIT Omega-3 ima vse tri certifikate, še posebej smo ponosni na certifikat IFOS 5*.

Zakaj je resveratrol, ki je narejen s fermentacijo kvasovk (INFINIVIT) boljši kot resveratrol večine proizvajalcev (japonski dresnik)?
Trans-resveratrol, ki je uporabljen v Infinivit Resveratrol+ vsebuje zelo čist resveratrol (98%), kar lahko dosežemo zgolj pri patentirani izdelavi s fermentacijo kvasovk. Na na način pridobljen resveratrol je vedno enake kvalitete in zelo čist. Prav tako v njem ne najdemo ostankov težkih kovin ali pesticidov,  nanj ne vplivajo podnebni pogoji ali transport kot kadar je resveratrol pridobljen iz Japonski dresnika. Način pridelave vpliva na kakovost in koncetracijo ter čistost sestavine. 

Patentiran način pridobivanja resvetarola s fermentacijo kvasovk je zaščiten postopek podjetja Evolva iz Švice in ključna sestavine v Infinivit Resveratrol+.

Zakaj vsebuje INFINIVIT Resveratrol+ kar 300 mg resveratrola?
Trgu smo kot prvi pri nas želeli ponuditi močnejši odmerek resveratrola. Za še več energije, boljše počutje in zdrav srčno-žilni sistem. Konkurenčni resveratroli vsebujejo zgolj resveratrol, njihov odmerek je med 150 in 200 mg.

Naša vizija je od nekdaj, enostavno in učinkovitost. Zato smo resveratrolu dodali še ključne vitamine, ki so pomembni za dobro počutje ter ohranjaje vitalnosti telesa in uma.

Kaj pomeni certifikat IFOS 5* za Omego-3?
Certifikat IFOS (The International Fish Oil Standards Program) je neodvisen program testiranja in certificiranja ribjega olja. IFOS postavlja najvišje standarde za čistost, učinkovitost in svežino po vsem svetu.

Infinivit Omega-3 vsebuje EPAX ribje olje in ima certifikat IFOS 5*, kar je znak za najvišjo kakovost in čistost.Potrebujete več informacij?

Tukaj smo za vas.
Pišite nam


Pošlji
Izdelava: MMstudio

Payments
Infinivit Femisol Fertilup Hemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh Infinivit.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.